Абітурієнти, вам сюди!

В цьому пості ми дещо детальніше поговоримо про нашу кафедру, кафедру фізики енергетичних систем, а також дізнаємося чим саме ми тут займаємося та хто з нас вийде.

Якщо ти мрієш про легке життя в університеті, то тобі точно не сюди. Тут ми любимо те, чим займаємося та робимо це якісно.

На нашому факультеті ви зможете отримати фундаментальну фізико-технічну підготовку, яка є невід’ємною частиною кожного успішного фізика/математика/вченого-теоретика/експериментатора/програміста/ etc. Навчання на нашій кафедрі також дозволить вдало поєднати два цікавих напрямка – інженерний та дослідницький. Тобто ви не просто будете займатися проектуванням теплових котлів, займатися розрахунками ефективності сонячних фотоперетворювачів, а й будете створювати, вивчати та вдосконалювати новітні джерела енергії, використовуючи сучасні та ефективні технології.

Також для людей, що пройшли фізтех, вже нічого не страшно :-) Отож бо приєднуйтеся до нашої команди і ставайте такими ж безстрашними та розумними.

Наша робота спрямована на підготовку спеціалістів, що зможуть знаходити цікаві та ефективні рішення у сучасних задачах енергетики. Для цього ми прослухаємо 6 курсів загальної фізики, 5 курсів теоретичної, математику, починаючи від класичного математичного аналізу, закінчуючи теорією випадкових процесів, також навчимося з вами моделюванню фізичних процесів, для чого будемо використовувати сучасні мови програмування, а також спеціально розроблені програми. Крім цього ми багато чого дізнаємося про енергетику, бо прослухаємо ряд цікавих курсів, пов’язаних з відновлювальними джерелами енергії, та глибше поринемо у світ фізичних законів, які всіми цими перетвореннями керують. Повний перелік предметів, що вивчаються, ви можете подивитися саме за цим лінком: http://phes.ipt.kpi.ua/wp-content/uploads/sites/5/2015/12/NP_bak.denna.FES_2015-2016.pdf

Абітурієнти, зараз все цілком залежить від вас, від вашої наполегливості, бажання приймати виклики  та впевненості, щоб йти далі. Тому працюйте над собою, над своїми розумовими здібностями, для того, щоб через декілька років наша країна могла пишатися такими спеціалістами.

А перший крок ви можете зробити вже сьогодні, подавши документи на кафедру фізики енергетичних систем ;-)

Якщо вам цікаво дізнатися більше інформації про кафедру/предмети/студентське життя, то пишіть сюди: https://vk.com/orgunova
або сюди:
https://vk.com/id12434632

Можливо нашій команді не вистачає саме тебе! Чекаємо на тебе! :-)

https://vstup.osvita.ua/r27/174/442880/